Om Festivalen

FORMÅL:
Formålet med forenings- og frivilligheds festivalen er at anerkende og synliggøre den kæmpe skare af frivillige, der i de mange forskelligartede foreninger og organisationer i hele Frederikshavn Kommune, dagligt gør noget til gavn og glæde for andre.

BAGGRUND:
Festivalen er en del af Frederikshavn Ungdoms Fællesråd, FUF’s, vision for 2019-2022, hvor temaet er “Synlighed”.

HVAD SKER DER?
Hele ugen skal der være aktiviteter og arrangementer om, med og for de frivillige. F.eks temadage i skolerne, åbent hus i foreningerne, aktiviteter i byerne, foredrag og workshops om aftenen.
Festivalen afsluttes med en kæmpe fest for alle de frivillige. De respektive foreninger kan invitere sine frivillige til denne fest, for derigennem at anerkende og belønne sine frivillige, og vi lover at sætte rammerne for en fantastisk aften med masser af gode oplevelser.

HVEM KAN FÅ AKTIVITETER MED?
Foreninger, klubber, organisationer, skoleklasser, borgerforeninger, handelsstandsforeninger – ja, alle, der på den ene eller anden måde vil være med til at synliggøre og hylde frivilligheden og sætte FÆLLESSKABET I FOKUS.

ØKONOMI:

Udgifter til afholdelse af diverse aktiviteter/arrangementer til programmet er festivalarrangøren uvedkommende.
Er der brug for rådgivning i forhold til puljeansøgninger, kan du se forslag til puljer her, eller John Hansen fra Frivilligcenter Frederikshavn være behjælpelig. Han kan kontaktes på mail: info@frivillighedshuset.dk
Se også kommunens information om Puljer og fonde her: https://frederikshavn.dk/borger/fritid-og-foreninger/for-foreninger/puljer-og-tilskud/

FLERE OPLYSNINGER:
Spørgsmål om festivalen kan rettes til Henrik Carlsen på tlf.: 6169 0548 og Birgitte Mathiasen på tlf.: 3026 2265, eller via kontaktformularen i fanen “Kontakt”.