PRESSEMEDDELELSE

FÆLLESSKABET I FOKUS

Frivilligheds- og foreningsfestivalen 2021, der afvikles i uge 37 er godt på vej.

Festivalen skal hylde og synliggøre de frivillige i hele Frederikshavn Kommune, og temaet er frivillighed og fællesskaber.

Der er frivillige alle vegne: i skolerne (skolepatrulje, elevråd mv), i foreningslivet, i sociale, humanitære og velgørende organisationer mv, og flere undersøgelser fortæller at mere end hver tredje dansker over 16 år har bidraget/bidrager med frivilligt arbejde. Så der er god grund til at sætte spotlight på frivilligheden.

Festivalens arrangører koordinerer et program, der tilbyder et hav af forskellige aktiviteter for mange forskellige målgrupper, flere steder i kommunen.

Der bliver aktiviteter om dagen i skolerne, og efter fyraften bliver der en bred vifte af åbent hus-arrangementer i foreningerne, aktiviteter i byernes gågader, interessante foredrag, lærerige workshops, udstillinger og meget, meget mere. Det hele for, om og med frivillige.

Foreninger og andre frivillige fællesskaber, der har lyst til at vise sig selv frem, er meget velkomne til at bidrage med aktiviteter til det fælles program. Se hvordan og tilmeld aktivitet på festivalens hjemmeside: www.frivilligfestival.org.

Vil du vide mere?

Der afholdes 2 orienteringsmøder online mandag d. 17. maj hhv. kl. 16.30 og 19.30.

Link til mødet kan bl.a. findes på hjemmesiden og på festivalens facebook: Fællesskabet i Fokus 21

Spørgsmål om festivalen kan rettes til festivalens initiativtager FUF, Frederikshavn Ungdoms Fællesråd, att.: Birgitte Mathiasen, birgittemat@gmail.com, tlf.: 3026 2265 eller

Henrik Carlsen, kirkevej1@gmail.com, tlf.: 6169 0548